Mărturia unui tată criminal: ” Mi-am ucis fiicele pentru că și-au dat seama că le-am strangulat mama”

Mărturia unui tată criminal: ” Mi-am ucis fiicele pentru că și-au dat seama că le-am strangulat mama”

Povestea lui Chirstopher Watts este o poveste înspăimântătoare, dacă nu chiar incredibilă. Originar din Colorado, în Statele Unite, în vârstă de 34 de ani și tatăl unei familii, în 2018 s-a prezentat la TV lansând un apel disperat: soția sa însărcinată și fiicele sale de 4 și 7 ani au dispărut. Câteva zile mai târziu, trupurile fetelor și ale femeii au fost găsite lângă biroul lui Watts, iar el a mărturisit uciderea lor.

La un an de la acel cumplit gest, o scrisoare înfiorătoare scrisă de însuși Watts (condamnat la închisoare pe viață) explică în detaliu ce s-a întâmplat în acea zi și de ce a decis să-și extermine familia.

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubtul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

Potrivit  DailyMail, Watts spune că în dimineața zilei de 13 august 2018 și-a pus fiicele la culcare. A trecut pe lângă micuța Bella și a sufocăt-o cu pernă. A făcut același lucru și cu Celeste câteva minute mai târziu. Dar el mai adaugă că nu și-a dat seama că fiicele sale sunt încă în viață și că a fost nevoit să le sugrume pe a doua oară, după ce au intrat în camera părinților lor și l-au văzut tatăl lor sufocându-o pe Shannan, soția sa însărcinată .

„Nu știu de ce erau încă în viață, dar erau…al doilea gest de a le ucide a fost mult mai dificil”. “Bella a fost singura care s-a luptat. ”Tati, nu!” mi-a spus ea, pentru că știa ce urma să-i fac. Voi auzi vocea ei toată viața mea. ”

Un băiat de 12 ani și-a ucis prietena lui de joacă de 9 ani: „Mai întâi a abuzat de ea, apoi a strangulat-o”

Cadavrele lor, concluzionează Watts în cele din urmă, au fost apoi aruncate într-o groapă într-un câmp petrolier, unde poliția le-a găsit câteva zile mai târziu.

Motivul unui astfel de gest terifiant a fost astfel explicat de avocatul soției morte și a celor două fetițe : ”El a vrut să înceapă relația cu o nouă femeie, o iubire care a depășit moralitatea și afecțiunea pentru soția, fiicele și copilul său, încă nenăscut. În timp ce Shanann îi trimitea mesaje în ziua dinaintea morții sale, el scria iubitei sale noptea.În timp ce Shanann citea cărți , el a căutat pe internet locuri de vacanță pentru a merge cu iubita sa, sau bijuterii pe care dorea să-i facă cadou ”.

Chiar și amanta, interogată de agenți, a confirmat că era amanta lui  Watts de ceva timp și că bărbatul era pe cale să ceară divorțul de soție și să se căsătorească cu ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.