Maroc, coșmarul unei tinere de 17 ani: violat de un grup de cel puțin 20 de bărbați timp de 25 de zile

Un coșmar care a durat aproape 25 de zile. Acesta este experiența oribilă trăită de Oumaima , o adolescentă marocană de 17 ani, răpită de un grup de bărbați din cartierul Moulay Rachid din Casablanca și ținută închisă  într-o cocioabă de la marginea orașului. Pe timpul răpirii, fata a suferit tot felul de violențe din partea a cel puțin 20 de bărbați. Oumaima este acum internată la spitalul Ibn Rochd din Casablanca. Tânăra a suferit de o criză psihologică gravă, precum și  leziuni interne și infecții a organelor genitale.

În declarațiile făcute pentru site-ul de știri în limba arabă  Al3omk , mama lui Oumaima a spus că fiica ei a fost răpită în timp ce făcea cumpărături . Tânăra a fost violată, tăiată cu cuțitul și forțată să înghită  substanțe toxice . Femeia a mai spus că a depus o plângere imediat după dispariția fiicei sale, dar nu a obținut niciun rezultat. După 24 de zile – a spus mama în lacrimi – unii vecini au găsit-o aruncată într-un colț al cartierului și au dus-o la spital.

Citește și Wuhan a fost denumit și ”zombieland”: oamenii leșină sau mor pe străzi / FOTO

 

“Potrivit președintelui Sayidaty Marocaine , doi dintre atacatori sunt aceeași care au fost raportați cu dou ani în urmă pentru agresiune sexuală a fetei. Potrivit Walid Bensalima, președintele unui ONG  Sayidaty Marocaine  în urmă cu doi ani, Oumaima fusese luată cu forța de către unii străini. “Fata a depus o plângere  – subliniază Bensalima -, însă cazul a fost respins rapid”.   Poliția a arestat trei persoane suspectate de a face parte din grupul de violatori .

“Doi dintre cei arestați au fost deja eliberați”, spune președintele Sayidaty Marocaine . ONG-ul, care va oferi asistență juridică tânărului de 17 ani, a declarat că a așteptat rezultatele analizelor pentru a le aduce în instanță. “Oumaima suferă de o criză psihologică acută – a concluzionat Bensalima -, iar familia nu a primit încă permisiunea să o vadă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.