Maroc, cazul turistelor scandinave ucise: vinovații condamnați la moarte / FOTO

Maroc, cazul turistelor scandinave ucise: vinovații condamnați la moarte

Și-a pierdut memoria după naștere, soțul scrie o carte cu amintirile lor

 

Pentru cei trei inculpați care au ucis cele două turiste  în decembrie 2018 la Imlil, Maroc , pedeapsa cu moartea a fost confirmată în apel  . Luisa Vesterager Jesperse, o daneză, în vârstă de 24 de ani și Maren Ueland, o norvegiană de 28 de ani, au fost ucise și decapitate în timp ce se aflau într-un camping în munții Înaltului Atlas.

moarte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.