Mark Bloomfield, asistentul Maicii Tereza din Calcutta in India, a fost ucis in plina strada

Mark Bloomfield, asistentul Maicii Tereza din Calcutta in India, a fost ucis in plina strada

El a murit la vârsta de 54 de ani, după mai bine de o lună de la atacul pe care îl suferisepe 18 iunie, lângă un bar din Swansea, Țara Galilor. Poliția investighează cazul și deja a arestat un bărbat în vârstă de 61 de ani care a fost acuzat rănire. Bloomfield a fost găsit rănit în apropierea Full Moon Public House. În trecut, bărbatul a fost asistent în India al Maicii Tereza din Calcutta, câștigătorul Premiului Nobel pentru Pace în 1979 și proclamat mai întâi “binecuvântat” de Papa Ioan Paul al II-lea în 2003 și, ulterior, “sfânt” al Papei Francis în 2016.

 

Familia a reamintită de angajamentul victimei. “Mark Bloomfield a construit o moștenire care va continua să supraviețuiască în nenumăratele vieți pe care le-a întâlnit. În calitate de asistent special al Mamei Teresa din Calcutta, el a contribuit într-un mod esențial la misiunea ei și la cei pe care îi îngrijea “, spun ei.

 

“În India – subliniază – el a organizat tabere gratis de chirurgie a cataractei și a înființat școli care au dat acces la educație pentru fete. În Africa a contribuit la introducerea avioanelor ultra-ușoare pentru a combate atacul braconierilor “. Potrivit familiei, Bloomfield “va continua să aibă un impact asupra vieții altora prin donarea de organe. El va fi amintit pentru toate astea dar și mult mai multe de mama sa și de cei trei frați ai săi.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Actrita Danika McGuigan s-a stins din viata la doar 33 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.