Marius Vlăsceanu (PPU-SL) : mesaj pentru România și diaspora

Tânărul politician umanist, Marius Vlăsceanu, vicepreședinte PPU-SL Buzău, a transmis pe adresa redacției noastre un mesaj către români și diasporeni, cu prilejul sărbătorilor de iarnă și Anul Nou.

,,Dragi compatrioți,

Fie ca Sfintele Sărbători de iarna să aducă în casele domniilor voastre,multă sănătate, fericire și un strop de speranță; speranța într-un viitor mai bun și mai prosper.

Îmi doresc ca și dumneavoastră o țară cu adevărat europeană mai bună și cu oameni inimoși care privesc către viitor,dar trebuie să subliniez că aceasta Romanie nu se poate construi decât prin armonie,munca și atitudine pozitivă,împletite cu bun-simț, educație și civism foarte bine dezvoltat.Trebuie cu toții să ne implicăm și să dăm mână cu mână pentru un stat cu adevărat independent și suveran. Vreau că Diaspora să revină în sânul cald al mamei sale, care este fără doar și poate bătâna Românie.

Vă doresc un An Nou îmbelșugat și foarte bine ancorat în realitatea românească de astăzi.

Cu prețuire,
Marius Vlăsceanu
Vicepreședinte PPU Buzău

Citește și Siria, fetița siriană care confundă aparatul de fotografiat cu o armă și „se predă” în fața reporterului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.