Marius Vlăsceanu, ”mogulul din presa buzoiană” cheamă tinerele talente din România pentru a fi promovate

De curând, tânărul Marius Vlasceanu, promotor și organizator de evenimente culturale ,a înființat la Buzău împreună cu sora sa, profesor Ramona Vlăsceanu, un post online cu emisiuni culturale și de societate, care va veni în sprijinul tinerilor talentați in diverse arte.

”Totul este gratuit, chemăm pe oricine care are un talent. Vrem sa reformăm actuală clasă culturală ,să arătăm că se poate,să arătăm că România, patria noastră dragă are valori incontestabile,”ne transmite domnul Vlăsceanu.

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

De curând a fondat Vlăsceanu Media Television care se dorește a fi în câțiva ani la Buzău un important trust media cu adevărat slujitor al jurnalismului curat și echidistant. Marius Vlăsceanu este autor a 6 cărți (poezie,aforisme) publicat în diverse ziare, emisiuni tv, antologii scriitoricești recunoscut pe piața de carte buzoiană și românească.

Doritorii se pot adresa direct pe pagina sa de socializare pentru a lua legătura cu domnia sa în vederea promovării .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.