Mario Monaco, italianul ucis în România de doi ucigași plătiți de Nicoleta Postolici. Ultimul mesaj: „M-ai învățat să iubesc”

Mario Monaco , un om de afaceri italian, în vârstă de 63 de ani a fost ucis în România de doi bărbați angajați de soția sa Nicoleta Postolici Ursachi  pentru 500 de euro. În urmă cu un an el a scris pe Facebook ultima dedicație a femeii pe care o iubea și care i-a luat viața.

Citește și „Am decis să te părăsesc”, de furie iubitul îi sfâșie o bucată din nas și-l mănâncă / FOTO

Mario o cunoscuse pe Nicoleta Postolici Ursachi, în vârstă de 31 de ani, în Italia. Pe atunci ea avea doar 19 ani și el cu  30 de ani mai mult, dar credea că aceasta era dragostea adevărată. În schimb, ea a pus în scenă crima sa, angajându-i pe iubitul George Andrei Utanașu și un alt prieten, Andria Bogdan Chirvasuta, amândoi 20 de ani, să-l  ucidă. Cei doi au fost plătiți cu  500 de euro pentru a-și duce la îndeplinire planul: a intra în casă în Monaco și a-l ucide în bătaie.

 

Cele trei persoane implicate în crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Românca s-a apărat spunând că a dorit să-i dea o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

italian

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.