Maria, mama a 5 copii ucisă cu lovituri de ciocan chiar de soțul ei

Maria Esperenza Fermandez în vârstă de 46 de ani a fost găsită fără viață ieri de fiica ei în casa în care locuiau în San Pedro, în provincia Buenos Aires, Argentina. Potrivit celor reconstruite, Maria și soțul ei Romero au avut o discuție aprigă sâmbătă după-amiază. Bărbatul a ieșit furios din casă și după câteva minute s-a întors înarmat cu un ciocan. Bărbatul a intrat în casă a lovit-o pe Maria cu ciocanul de două ori în frunte.  Maria a căzut fără viață la pământ.

Născut în plină pandemie, părinții își numesc bebelușul Ciro Covid

După ce și-a ucis soția, Romero, a plecat liniștit cu bicicleta fără ca nimeni să observe ce s-a întâmplat. Cuplul are cinci copii iar când Maria a fost ucisă, în casă nu era nimeni. Cei patru copii mai mici erau la sora lor mai mare. Trupul fără viață a femeii  a rămas în casă până a doua zi, când una dintre fiicele cele mai mari s-a dus să-și caute mama.

Întreaga comunitate știa că cei doi soți se certau des, dar Maria nu a povestit nimănui niciodată certurile violente  și violențele fizice pe care le suporta.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.