Maria, cea mai bătrână femeie din Spania s-a vindecat de coronavirus

Maria Branyas a fost diagnosticată cu COVID-19 în martie după ce Spania a intrat în carantină. Dar după câteva săptămâni de izolare, bătrânica şi-a revenit, după ce a avut doar simptome uşoare.

A supraviețuit pandemiei de gripă spaniolă, a două războaie mondiale și acum și coronavirusului. Maria Branyas, la 113 ani, este cea mai în vârstă persoană din Spania și, probabil, din lume care s-a vindecat de la Covid-19 după ce s-a infectat  într-un azil unde 17 persoane au murit. Născută în 1907 la San Francisco, s-a mutat din Statele Unite în Spania unde a avut 3 copii, 11 nepoți și 13 strănepoți. Timp de 20 de ani a locuit într-un azil din nordul Cataloniei, fără probleme cognitive grave sau boli semnificative

Sindromul Kawasaki, 100 de cazuri în New York: „situație tulburătoare”

Ea a crescut trei copii, dintre care unul a împlinit recent 86 de ani, are 11 nepoţi, cel mai în vârstă de 60 de ani, şi 13 strănepoţi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.