Marele fotbalist Cristiano Ronaldo a rezultat pozitiv pentru Covid-19: se află în izolament

Cristiano Ronaldo a  rezultat pozitiv pentru Covid-19 după un test efectuat cu Portugalia înaintea meciului Ligii Națiunilor de miercuri împotriva Suediei. Într-un comunicat, Federația Portugheză de Fotbal a făcut declarat faptul că atacantul Juventus “este bine, nu are simptome și a fost plasat în izolare”.

Știrea este raportată de ziarul sportiv portughez „Bola”, care citează o notă a Federației de Fotbal din Portugalia. Jucătorul se află în izolament și nu a participat la sesiunea de antrenament programată în ajunul meciului împotriva Suediei.

Citește și Covid, primul caz de reîmbolnăvire în SUA: un tânăr 25 de ani s-a îmbolnăvește de două ori, a doua oară a fost mai grav

Pozitivitatea atacantului a apărut după noua rundă de teste la care au fost supuși toți jucătorii echipei naționale portugheze în urma pozitivității portarului Anthony Lopes.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.