Marea Britanie, ”voluntari plătiți pentru a se infecta cu coronavirus”

Voluntarii vor fi plătiți cu 3.500 lire sterline pentru a fii infectați cu coronavirus și a ajuta oamenii de știință să găsească un vaccin. Centrul Queen Mary BioEnterprises Innovation Centre din Whitechapel, Londra, recrutează 24 de voluntari pentru studiu, relatează Daily Mail.

Două tulpini mai slabe ale virusului – care a ucis peste 3.800 de oameni în întreaga lume – vor fi injectate, provocându-le simptome respiratorii similare și va fi testat un medicament produs de compania Hvivo. Pacienții vor rămâne în carantină timp de două săptămâni pentru a vedea dacă este eficient. Aproximativ 35 de alte vaccinuri sunt în curs de dezvoltare, iar guvernul Regatului Unit a promis 46 de milioane de lire sterline în lupta împotriva coronavirusului.

Citește și Coronavirus, o speranță pentru un posibil remediu. Un medicament anti-artrită: starea pacienților gravi din Napoli s-a îmbunătățit în 24 de ore

Cu toate acestea, experții au spus că este puțin probabil ca un vaccin să fie aprobat la timp pentru a opri actuala epidemie, care până acum a provocat peste 110,00 persoane infectate în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.