Marea Britanie, vaccinul aprobat de Pfizer-BioNtech, va fi disponibil la nivel național începând cu săptămâna viitoare

În Marea Britanie, utilizarea vaccinului coronavirus Pfizer / BioNTech a fost aprobată de organismul de reglementare. Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock. “Sistemul național de sănătate este gata să distribuie vaccinul Pfizer-BioNtech, iar campania de vaccinare va începe săptămâna viitoare”, a declarat un purtător de cuvânt al ministrului. “Guvernul a acceptat recomandarea Agenției independente pentru reglementarea medicamentelor și produselor de sănătate de a aproba utilizarea vaccinului Pfizer / BioNTech covid-19“, a adăugat el.

Citește și Covid, EMA trage alarma asupra hidroxiclorochinei: „Poate duce la sinucidere”

Marea Britanie devine astfel prima țară din lume care a autorizat vaccinarea populației împotriva Covid-19. Albert Bourla , CEO al Pfizer, a numit decizia autorității de reglementare drept „un moment istoric” în lupta împotriva pandemiei. În celelalte țări membre ale Uniunii Europene , se așteaptă decizia  Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), dacă va aproba distribuția vaccinului Pfizer până la 29 decembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.