Marea Britanie: un tânăr de 22 de ani a fost segregat, bătut și torturat ani de zile de iubita lui

Marea Britanie: un tânăr de 22 de ani a fost segregat, bătut și torturat ani de zile de iubita lui

Nu întotdeauna în episoadele de violență domestică femeia este victima abuzurilor. În cazul lui Jordan Worth, un britanic de 22 de ani , el a fost cel care a suferit ani de zile, hărțuirea iubitei sale , Alex Skeel . Potrivit The Sun , Jordan a fost nevoit să se îndepărteze de familie și prieteni din cauza iubitei sale  care îi controla fiecare acțiune și mișcare. Femeia, în timp ce pretindea că-l iubește, l -a bătut și l-a torturat brutal. Băiatul și-a ascuns multă vreme starea, atât din cauza sentimentelor sale față de ea, cât și din cauza fricii de a fi judecat de alții, într-o societate care nu este  obișnuită cu ideea că și bărbații pot avea nevoie de protecție.

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

Coșmarul lui Jordan s-a încheiat abia în 2018, după ani de abuz, când iubita lui a fost arestată și condamnată pentru violență în familie .

După arest polițiști au declarat: „Este atât de neobișnuit ca o femeie să comită asemenea infracțiuni, încât pur și simplu nu puteam să acceptăm acest mod de comportament din partea unei tinere  ”. Cu toate acestea, trupul tânărului de 22 de ani poartă semnele clare ale torturilor pe care le-a suferit. Alex l-a bătut, înjunghiat și ars cu apă clocotită. Logodnicul său a fost limitat să stea doar în casa lor din Stewarby, Bedfordshire, negându-i și  mâncare. De asemenea, Jordan a fost obligat să doarmă pe podea timp de nouă luni. După ce a  fost depusă o plângere, băiatul a fost vizitat de medici care i-au diagnosticat cu deterioare fizică și psihică severă . Au fost necesare luni de reabilitare.

Conform rapoartelor The Sun , Jordan și Alex s-au cunoscut în 2012, la facultate, când aveau 16 ani . Câțiva ani mai târziu, au mers să locuiască împreună. Dar în curând dorința fetei de a controla fiecare aspect al vieții partenerului ei a devenit evidentă. Primele episoade de violență au avut loc atunci când Alex a început să sufere de hidrocefalie , cauzată de o creștere a lichidului creierului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.