Marea Britanie: un tânăr 19 ani a fost ucis în timpul unui atac armat în Coventry

Un tânăr de 19 ani a fost împușcat mortal în Coventry, Marea Britanie. Poliția din West Midlands a raportat că a demarat o anchetă pentru omor. Agenții au intervenit în Arnside Close, în apropierea intersecției Clifton Street, în zona Hillfields, după ce au raportat focuri de armă imediat după ora 14.30. Acolo, tânărul de 19 ani a fost găsit rănit grav în spate și dus la spital unde a murit la scurt timp după aceea.

Citește și Coronavirus, Trump a declarat stare de urgență națională în SUA

“Facem apel la oricine are informații despre atacul de astăzi – a spus inspectorul șef al echipei de omucideri, Scott Griffiths – să ia legătura cu noi cât mai curând posibil.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.