Marea Britanie, un copil de 13 zile pozitiv cu Covid-19 a murit

Un băiețel de numai 13 zile pozitiv cu Covid-19 și care nu avea alte probleme de sănătate a murit în Marea Britanie, potrivit rapoartelor presei britanice. Se crede că este cea mai tânără victimă a virusului din țară . Băiatul a murit luni în spital, unde ajunsese în stare critică.

Spitalul, care nu a confirmat vârsta copilului, a declarat că victima era pozitiv  pentru Covid-19, dar cauza morții nu a fost încă determinată.

Coronavirus Germania, 657 de cazuri în abatorul din Dortmund

Spitalul Sheffield Children’s Hospital a declarat într – o notă: „Din păcate, luni  15 iunie un copil a murit imediat după ce a ajuns la spital în stare critică iar încercările de resuscitare nu au avut succes.  Cauza morții nu este încă cunoscută. Testele… au confirmat că bebelușul avea Covid-19, dar nu este clar dacă virusul a fost un factor determinant în deces.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.