Marea Britanie, un avion s-a prăbusit pe o autostrada: toti pasagerii au scapat cu viata

Marea Britanie, un avion s-a prăbusit pe o autostrada: toti pasagerii au scapat cu viata

Tragedia a avut loc în sudul Țării Galilor, pe autostrada A40, duminică, 12 mai 2019. Un avion s-a prăbușit pe o autostrada de lângă un aeroport după ce s-a lovit cu firele de înaltă tensiune.  Cei trei pasageri aflați la bordul aeronavei au scăpat cu răni ușoare și au fost transportați la spital. Potrivit martorilor un bărbat care se afla în apropiere a salvat pasagerii trăgându-i afară din avion.

 

Din cauza accidentului, șoseaua dintre Abergavenny și Raglan a fost închisă. Poliția, a intervenit imediat pe scenă și a recomandat populației să nu se apropie de zonă.

 

Te-ar putea interesa și Burkina Faso, atac jihadist asupra unei biserici: un preot si cinci credinciosi au fost ucisi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.