Marea Britanie: toate zborurile nejustificate în această perioadă de blocaj sunt „ilegale“

Ministrul britanic Sănătății Matt Hancock a definit toate zborurile nejustificate către Marea Britanie în această perioadă de blocaj impus de urgența covid ca fiind „ilegale“ . O alegere necesară conform administrației lui Boris Johnson pentru a evita agravarea situației deja foarte delicate a țării din punct de vedere al sănătății.

Avertismentele la frontieră sunt extrem de importante în această perioadă ” , a spus Hancock, care se teme că doar dincolo de granițe ar putea intra în țară noi variante care, adăugându-se la cea engleză, ar compromite întregul sistem deja puternic în echilibru. Cu privire la posibilitatea de a accesa doar cu un test negativ și o carantină supravegheată la hotel, ministrul britanic declară că dorește să mai ia timp și să evalueze rezultatele noilor decizii luate.


Între timp, Marea Britanie se confruntă cu un blocaj național sever, în încercarea de a stopa răspândirea largă și mai rapidă a variantei dezvoltate chiar pe insulă. În ultimele 24 de ore, 25 ianuarie, bilanțul național vorbește despre 22.195 de noi pozitivi comparativ cu cele 412.000 de teste efectuate. A existat o ușoară scădere a numărului de decese: 592, cu 8 mai puțini decât ieri.

Potrivit datelor de Universitatea Johns Hopkins , Regatul Unit ocupă locul cinci în lume pentru numărul total de infecții în spatele Rusiei , Braziliei , Indiei și Statelor Unite, care conduc acest trist clasament cu peste 25 de milioane de cazuri confirmate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.