Marea Britanie, sora lui Boris Johnson a fost acuzată că a încălcat blocajul

“Nici măcar sora lui Boris Johnson nu mai respectă regulile premierului”, scrie tabloidul britanic Mirror, publicând fotografii cu Rachel Johnson în timp ce se presupunea că încălca blocajul. Se pare că prezentatoarea de radio petrece carantina în județul Somerset, cu permisiunea de a călători la Londra doar în scopuri de afaceri. Totuși, nu numai că și-ar petrece câteva nopți în apartamentul său din Londra, dar va fi văzută și ea jucând tenis cu câțiva prieteni din Capitală.

Pozitiv pentru Coronavirus merge la o petrecere în piscină: sute de persoane la risc

Sora lui Boris Johnson, Rachel, a ajuns în centrul controversei pentru că nu a respectat regulile de blocare în Regatul Unit, una dintre țările cele mai afectate de epidemia de coronavirus și a doua doar în Statele Unite pentru numărul de decese. Rachel Johnson, prezentatoare de radio, și-ar petrece blocajul în județul Somerset și ar avea voie să călătorească la Londra doar pentru a merge la muncă în studiourile stației LBC, unde este angajată. Cu toate acestea, potrivit presei britanice, ea ar fi stat mai mult în capitală, petrecând câteva nopți în casa ei din Notting Hill.

Mai mult decât atât, ea ar fi fost văzută și la Londra jucând câteva meciuri de tenis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.