Marea Britanie se teme de al doilea val de Covid, mai rău decât primul

Marea Britanie se teme de un al doilea val de infecții de coronavirus după relaxarea restricțiilor. Potrivit unuia dintre consultanții de sănătate ai guvernului britanic, un al doilea vârf al infecției ar putea fi mai rău decât primul. Guvernul britanie se gândește să extindă blocajul după  7 mai.

“Vine iarna și este întotdeauna mai rău decât vara, primăvara și toamna pentru serviciile de sănătate”, a avertizat profesorul Chris Whitty, medic și epidemiolog britanic, consultant al guvernului britanic în domeniul sănătății. Potrivit expertului un al doilea vârf al infecției ar putea fi mai rău decât primul, aducând serviciul de sănătate la prăbușire cu mii de morți.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

Tot din acest motiv, potrivit Whitty, blocajul decis de guvernul Regatului Unit ar putea rămâne în vigoare luni întregi, până când numărul de noi cazuri pe zi vor scădea sub o mie pe zi. Un avertisment lansat în urma unei noi creșteri de cazuri  din țară în care în 24 de ore a trecut de la +4,076 la +6,032.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.