Marea Britanie, s-a întâlnit cu amanta pe ascuns în timpul blocajului: virologul Neil Ferguson demisionează

Neil Ferguson,  virologul care l-a convins pe Boris Johnson să impună măsuri restrictive în Marea Britanie din cauza epidemiei Coronavirus, s- a întâlnit cu amanta  de mai multe ori în timpul blocajului.  Omul de știință, care face parte din grupul de lucru anti-Covid al guvern, a fost  obligat să demisioneze. Povestea incredibilă a apărut datorită unei anchete a publicației The Telegraph . Ziarul britanic a scris că Ferguson s-a  întâlnit mai multe de multe ori amanta lui, Antonia Staats, cu 13 ani mai tânără și care locuiește în afara Londrei împreună cu soțul și copiii.

Oamenii de știință din laboratorul Los Alamos au identificat o tulpină de coronavirus mai contagioasă

Potrivit Telegraph , Ferguson și Staats s-au  văzut cel puțin de două ori de la începutul blocajului: 30 martie și 8 aprilie. Virologul nu a negat întâlnirile, ci s-a justificat  că este „imun” la Covid-19. Epidemiologul, de fapt, a contractat Coronavirus, dar a spus că și-a întâlnit iubitul după o autoizolare de paisprezece zile. Cu toate acestea, Ferguson a încălcat măsurile restrictive pe care el însuși le-a recomandat guvernului britanic, motiv pentru care marți seară, 5 mai, virologul a demisionat : „Am făcut o greșeală gravă, așa că îmi dau demisia din comitetul științific anti-Covid-19 al guvernului. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.