Marea Britanie, o asistentă și-a dat demisia după ce i s-a interzis să poarte masca

O asistentă dintr-un spital britanic și-a dat demisia, după ce șeful repartului i-a interzis să poarte o mască la locul de muncă. Potrivit The Guardian, femeia – Tracy Brennan – tocmai se întorsese la locul de muncă în  spitalul din Hillingdon, la periferia Londrei , după ce a petrecut 14 zile în carantină la domiciliu. Fiica ei a fost  suspectă de  coronavirus. Brennan, explică ziarul, și-a cumpărat o mască pentru a se proteja de eventualele infecții, dar și pentru a proteja pacienții pe care îi trata.

Coronavirusul a îngenunchiat întreaga lume: peste un milion de infectați și 59 de mii de morți

Când s-a întors marți dimineață la spital, seful secției a invitat-o ​​să scoată masca, explicând că politica spitalului nu prevede acest tip de protecție. Femeia a acceptat cererea, dar în aceeași după-amiază, în timp ce trăgea sânge unui pacient, bărbatul i-a tușit în față. În ciuda acestui episod, conducerea spitalului a continuat să-i refuze folosirea unei măști de protecție și asistenta nu a avut de ales și și-a dat demisia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.