Marea Britanie, nou record de victime: 708 în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a înregistrat un nou record de victime , conform datelor Ministerului Sănătății:  în ultimele 24 de ore 708 persoane au decedat din cauza coronavirusului (față de cele 684 indicate vineri).

Numărul total de decese înregistrate a crescut la 4.313, în timp ce infecțiile au trecut de la 38.168 la 41.903, cu o creștere zilnică de 3.700. Numărul testelor efectuate în țară au ajuns la 183.190 aproximativ 10.000 pe zi.

Coronavirus, Spania prelungește starea de urgență alte două săptămâni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.