Marea Britanie, maniacul sexual din Harrow a fost condamnat la 33 de condamnări cu închisoarea pe viață

Sentință record în Marea Britanie pentru Joseph McCann , un bărbat de 34 de ani,   considerat un violator în serie și un pedofil care a atacat sexual unsprezece femei și mai mulți copii în doar două săptămâni. Agresiunile au avut loc între lunile  aprilie și mai în zona Manchester și în alte părți ale Angliei.

Violatorul și pedofilul, găsit vinovat în urmă cu trei zile în fața unui juriu popular la curtea Old Bailey London acuzat de 37 de episoade criminaleși a unei liste lungi de rechizitori, inclusiv violență sexuală, deținerea de arme albe și răpire. Judecătorul care a pronunțat sentința l-a numit pe McCann „un laș, un bătăuș violent și un pedofil” și a subliniat că acestuia nu i-a părut niciodată rău pentru ceea ce a făcut. El va trebui să îndeplinească minimum 30 de ani de închisoare pentru a putea primi beneficii.

Citește și Oroare !Un bărbat a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii

A abuzat de victime  cu vârste cuprinse între 11 și 71 de ani: „Maniac sexual periculos” – Joseph McCann, originar din Harrow, este acuzat că a abuzat victime între 11 și 71 de ani. Printre cele mai îngrozitoare episoade, violul unei femei, mamă a doi copii  și hărțuirea în același atac asupra lor. Bărbatul a fost descris de inspectorul de poliție Katherine Goodwin drept „unul dintre cei mai periculoși maniaci sexuali care au fost întâlniți vreodată în această țară”.

El a fost eliberat la începutul lunii februarie, „din greșeală”, după o condamnare anterioară pentru furt. Unele dintre victimele lui McCann au fost prezente în instanță, spre deosebire de inculpat care nu a participat la proces

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.