Marea Britanie: la câteva ore după ce Boris Johnson a anunțat blocarea , mii de oameni au fugit din Londra

În Marea Britanie, la câteva ore după ce prim-ministrul Boris Johnson a anunțat blocarea , mii de oameni au părăsit Londra, în ciuda faptului că șeful autorității de sănătate a Angliei, Chris Whitty, a cerut și britanicilor să-și „desfacă bagaje, pentru a evita aglomerațiile și adunările|. Și în schimb, așa cum a fost reconstruit de tabloidele locale, mii de persoane  „au sfidat guvernul” și au părăsit Londra înainte ca blocarea în capitala britanică și sud-estul Angliei să aibă loc la miezul nopții, aglomerând stațiile și aglomerând traficul pe drumurile de ieșire.

Tabloidul „The Sun” chiar descrie unele stații din Londra drept „zone de război.” În câteva ore, s’au format cozi lungi pe drumurile din Londra, în special pe A40 spre vest, și aglomerații la terminalele de cale ferată cu oameni care încercau să evita noile restricții care „anulează” Crăciunul. La stația St Pancras au fost filmaài sute de oameni care alergau spre barierele pentru a urca în trenurile care plecau din Londra. Haos și în Paddington și King’s Cross.

Citește și  OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a criticat aspru persoanele care au azi noapte. Oftând și clătinând din cap, a spus: „Acesta este un comportament clar iresponsabil. Șeful autorității sanitare Whitty a fost  clar că oamenii ar trebui să despacheteze valizele ”. Londonezii care nu respectă noile reguli și părăsesc orașul riscă să fie arestați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.