Marea Britanie, Johnson: „Nivel maxim de alertă în Manchester”

Boris Johnson va impune restricții mai dure în Manchester, provocând liderii locali care s-au opus măsurilor. Premierul britanic a declarat că vineri orașul va intra în categoria cea mai mare risc.

Citește și Trump: „Oamenii s-au săturat să-l asculte pe Fauci și pe toți idioții ăia”

Johnson a explicat că miniștrii au încercat 10 zile să ajungă la un acord cu primarul Andy Burnham, dar „oferta generoasă de sprijin financiar propusă de guvern nu a fost acceptată”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.