Marea Britanie interzice întâlnirile cu mai mult de 6 persoane. Vezi de când intră în vigoare legea

În Anglia de luni se va interzice întâlnirile cu mai mult de 6 persoane. Acest lucru a fost anunțat de ministrul britanic al sănătății, Matt Hancock, vorbind despre noile măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului. “Nu va mai fi posibil să se adune în grupuri de mai mult de șase persoane“, a spus el, menționând că pentru o “familie de cinci sau șase ani acest lucru va aduce unele restricții semnificative”. Dacă aceeași familie este formată din mai mult de șase persoane, „în mod evident acel grup va putea rămâne împreună”, a adăugat el.

Se aștepta „o serie de excepții și pentru școală, muncă și unele evenimente foarte speciale, precum nunți, înmormântări și botezuri”, a explicat Hancock.

Hancock, a declarat că nu poate exclude un al doilea blocaj dacă situația legată de coronavirus se va agrava. ” Nu pot să o exclud. Sunt ministru al sănătății în mijlocul unei pandemii globale și încercăm să menținem țara în siguranță “, a declarat el pentru postul de radio LBC.

În mod similar, ministrul a spus că „speră” că va putea evita un nou blocaj. „Scopul nostru este să evităm să luăm hotărâri mai drastice”, a spus el, cerând „oamenilor să respecte regulile”. Pentru BBC, Hancock a spus atunci că pentru cei care conduc afaceri deschise publicului trebuie să înregistreze datele clienților pentru a avea o urmărire în caz de apariție unor noi focare.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.