Marea Britanie, găsită în bucăți în două valize: cine este femeia ucisă

Descoperirea șocantă a fost făcută în Coleford, Gloucestershire, în Marea Britanie. Pentru uciderea Phoenix Netts, în vârstă de 28 de ani, poliția din West Midlands a arestat două persoane.

Numele ei era Phoenix Netts și avea 28 de ani, femeia al cărei cadavru a fost dezmembrat și pus în două valize care au fost găsite marți seara la Coleford, Gloucestershire, în Marea Britanie. Cauza exactă a decesului este încă necunoscută. Poliția din West Midlands a declarat că a arestat două persoane în legătură cu crima. Într-o declarație publicată de autorități, familia a spus: “Suntem devastați de ceea ce s-a întâmplat în Phoenix.  Dorim să mulțumim tuturor polițiștilor implicați în anchetă pentru munca depusă și sensibilitatea lor. ”

O asistenta intră în saloanele pacenților în bikini sub salopete : „Mi-era cald”

Gareeca Conita Gordon, de 27 de ani, și Mahesh Sorathiya, 38 de ani, au fost acuzați de crimă și  vor apărea în fața Curții Bristol pe 4 august. Judecătorul Garnham a spus că „precedentele acestui caz reprezintă acuzații de cel mai înfricoșător tip”.

Poliția a fost a găsit valizele cu corpul tinerei făcut în bucăți după ce au fost anunțați despre un vehicol abandonat  în apropiere de Coleford. În interior au fost descoperite două valize care conțineau resturi umane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.