Marea Britanie, carantină obligatorie celor care sosesc din străinătate

Marea Britanie, ar putea impune o carantină obligatorie de 14 zile pentru toți călătorii care sosesc cu avionul din străinătate, cu excepția Irlandei, scrie BBC  citând surse guvernamentale și de transport aerian. În mijlocul pandemiei coronavirusului, noile prevederi pot intra în vigoare la sfârșitul acestei luni, dar nu este clar cât timp vor fi menținute sau dacă nerezidenții vor putea efectua carantina în casele închiriate de persoane fizice.

De la șoareci la oameni: alertă maximă în China pentru un virus de hepatită

„Trebuie să vedem detaliile”, a declarat Airlines UK, care reprezintă companiile aeriene din Marea Britanie. Se așteaptă clarificările guvernului în acestă dimineața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.