Marea Britanie, au planificat atacuri teroriste: cinci persoane arestate

Cinci bărbați au fost arestați în diferite părți ale Angliei sub suspiciunea că au  planificat atacuri teroriste. Doi tineri în vârstă de 23 și 22 de ani au fost arestați la Londra, un tânăr de 21 de ani în Manchester și un tânăr de 19 ani în Peterborough.

Citește și Sudan, manifestant torturat și ucis: 27 de ofițeri au fost condamnați la moarte

Un al cincilea, în vârstă de 19 ani , a fost arestat sub acuzația de încurajarea unor acte teroriste. Poliția a declarat că arestările nu au legătură cu atacul de pe podul londonez din 29 noiembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.