Marea Britanie: a murit de infart in timpul celui mai mare festival de sex

Marea Britanie: a murit de infart in timpul celui mai mare festival de sex

O vacanță de trei zile într-un mediu rural britanic s-a transformat într-o tragedie pentru o femeie de 52 de ani care a participat la cel mai mare festival de sex din Europa.

Festivalul Aurora este cel mai mare festival de sex din Europa. Un eveniment eclectic bazat pe descoperirea de sine, a corpului și a sexualității. Nu există o locație fixă, fiecare ediție este găzduită într-un alt loc din Europa. O experiență   care reunește aproximativ 700 de persoane din întreaga lume. În acest an a festivalul a avut loc în mediul rural Kent, în Marea Britanie.

 

Trei zile de distracție carnală au durat între 4 și 7 iulie. Printre corturi și rulote, participanții au construit un mic oraș de plăceri în satul Swingfields.

Un eveniment deplin, cu o organizație bine definită. În fiecare zi, oaspeților li se oferă activități recreative și de socializare utile pentru cunoașterea  viitorilor parteneri. În timpul unuia dintre aceste evenimente, o femeie de 52 de ani  s-a prăbușit la pământ. Medicii au intervenit la timp, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

 

 

Femeia care a suferit un atac de cord a murit sub ochii a 700 de oameni șocați. Organizatorii festivalului au spus că, chiar dacă incidentul i-a șocat pe participanți, după câteva minute totul a revenit la normal iar festivalul a continuat.

Te-ar putea interesa și S-a trezit la morga cu un bilet agatat de degetul mare: soc intr-un spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.