Marea Britanie, a aruncat copilul de pe terasa Tate Gallery: “Am vrut să ajung la televizor”

A aruncat un copil de șase ani de pe terasa de la etajul al zecelea din Tate Gallery din Londra și a făcut-o pentru  cel mai șocant motiv imaginabil: să ajungă  la televizor și să aibe un sfert de oră de celebritate în știrile de seară. A fost chiar el cel care  recunoscut acest lucru, infractorul în vârstă de 18 ani, care a șocat în urmă cu 4 luni, pe când era încă minor, capitala britanică și jumătate din lume cu un gest nebun în după-amiaza unei duminici de vară.

Copilul a fost  salvat printr-o  minune. Episodul s-a petrecut pe 4 august, în timp ce Tate era aglomeratăde vizitatori. Victima, fiul unui cuplu  care locuiau în Franța, a fost împinsă brusc în mulțime în timp ce se afla în brațele tatălui său, dar incredibil de salvat căzând pe un acoperiș la 5 etaje mai jos. Cu toate acestea, copilul a suferit o vătămare severă la cap cu hemoragie cerebrală și diverse fracturi, raportând daune fizice grave pe termen lung, cu care încă se luptă cu familia sa, în odiseea spitalizărilor, intervențiilor, suferințe , speranțe  și tratament scump.

Citește și Londra,un tânăr a aruncat un copil de 6 ani de pe Tate Modern. Iată cine este

Bărbatul a mărturisit că suferă de probleme psihologice grave. Jonty Bravery, în vârstă de 18 ani, care are un istoric de probleme psihice grave în spatele său, s-a pledat vinovat la deschiderea procesului în fața tribunalului Old Bailey London. Arestat imediat, a fost transferat din octombrie sub supraveghere la Spitalul Broadmoor: este autist și anterior a fost diagnosticat cu o tulburare de personalitate obsesiv-compulsivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.