Maradona va fi operat de urgență pe creier: are un hematom subdural

Întreaga lume a fotbalului – și nu numai – este din ce în ce mai îngrijorată în legătură cu starea lui Diego Armando Maradona. Potrivit presei din Argentina Maradona va fi supus unei intervenții chirurgiche pe creier . O intervenție de urgență menită să îndepărteze un hematom subdural sau o acumulare de sânge între craniu și creier, evidențiată de testele efectuate în spital.

Citește și Cutremurul din Turcia, micuța Ayda este în siguranță: un alt copil extras în viață de sub ruinele Smirnei

Inițial, Maradona fusese internat în spital pentru ceea ce părea a fi doar o formă de anemie, cu o stare persistentă de anxietate și depresie. Acum, însă, imaginea este mai clară și fostul campion va trebui să treacă sub cuțit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.