Maradona, ultimul videoclip înainte de a muri și acel salut special pentru copil

Există și un ultim videoclip cu Diego Armando Maradona încă în viață. În videoclipul lansat online, Maradona se întoarce acasă cu ajutorul a doi bărbați și se întâlnește peste un copil în zona rezidențială San Andres din Tigre unde s-a stabilit după operația din Buenos Aires. În videoclip îl puteți auzi pe micul vecin care îl întâmpină cu entuziasm. „Salut Diego”. Campionul argentinian , deși suferă, întoarce și-l salută pe copil cu mâna.   Ultimele cuvinte ale videoclipului sunt cele ale băiatului: «Maradona m-a salutat».

Citește și Selfie cu Maradona mort în sicriu: șoc și rușine în Argentina

Imaginile au fost filmate de  vecinul campionului argentinian și postat pe Instagram pe contul lui Vicky Agulla . Acesta este probabil ultimul videoclip, iar imaginile sunt și mai emoționante, deoarece nu peste mult timp Maradona a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.