Maradona susține că a fost răpit de extratereștrii timp de trei zile

Existența vieții extraterestre este o problemă dezbătută fierbinte care combină matematica, dovezi științifice, conspirații complicate, smerenia umanității și imaginații din copilărie dar nu a fost rezolvată de secole.

Nu numai oamenii de rând dar și celebritățile adoră să vorbească și despre ”relația lor cu viața extraterestră”. Ultima celebritate care și-a dezvăluit experiența a fost Diego Armando Maradona, considerat cel mai bun fotbalist al anilor 80 și unul dintre cei mai buni din toate timpurile.

Legenda fotbalului Maradona a făcut câteva comentarii surprinzătoare într-un interviu acordat canalului sportiv argentinian TyC Sports . Întrebat dacă crede în OZN-uri, Maradona a recunoscut că a fost răpit de extratereștrii timp de trei zile.

„De ce să inventăm lucruri? Odată, după ce am băut prea mult , am stat departe de casa mea timp de trei zile ”, a spus Maradona. „Când m-am întors acasă am spus că extratereștrii m-au răpit . Am spus: „ M -au luat …”

Citește și Un copil de 4 ani nu s-a spalat pe dinti niciodata. Dentistul ii scoate 18 dinti, erau toti putrezi

Este adevărat că Maradona este cunoscut, pe lângă faptul că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, pentru problemele sale cu drogurile și alcoolul, dar este adevărat că nimic nu are legătură cu întâlnirile sale cu extratereștrii. Prin urmare, nu ar trebui să ne surprindă dacă și alte celebrități au avut curajul să își dezvăluie ”experiențele”.

În cele mai multe cazuri, cei care susțin că au fost răpiți se inspiră din experiențele lor, include William Shatner, Mick Jagger, John Lennon, Fran Drescher, Muhammad Ali, Olivia Newton-John, John Travolta, Robbie Williams, Elvis Presley sau Sammy Hagar.

Pe când de absurd ar părea…. cine suntem noi să punem la îndoială poveștile lor ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.