Maradona a fost operat iar condițiile sale se îmbunătățesc. Medici sunt mulțumiți

Din Argentina sosește o veste liniștitoare privind condițiile lui Maradona, operat marți pentru  îndepărtarea un cheag de sânge pe creier: „Suntem uimiți de cât de bine se vindecă, nu are complicații neurologice și recuperarea sa este excelentă”, a declarat medicul său.

Tocmai l-am văzut, este într-o dispoziție grozavă. Suntem uimiți de modul în care își revine“, a spus medicul, Leopoldo Luque, care a făcut o actualizare cu privire la starea fostului star de fotbal: “Trebuie să fim precauți pentru că este încă în perioada postoperatorie, dar este clar că nu are complicații neurologice. Există și alți parametri pe care așteptăm să îi evaluăm pentru că este încă foarte devreme. Dar recuperarea este excelentă“, cuvintele medicului către reporteri. Știri care au stârnit aplauze puternice și urale de încurajare din partea susținătorilor Maradona care așteaptă noi vești  în afara clinicii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.