Mâncau polistiren și tapet: două surori de 5 ani și un an salvate din casa ororilor

Două surori din Ucraina  au fost salvate din „casa ororilor” unde locuiau împreună cu mama și concubinul ei. Cele două fetițe erau subnutrite și de foame mâncau  polistiren și tapet. Diana și Anya , în vârstă de un an și cinci ani, trăiau în condiții îngrozitoare în Dnipro (al treilea cel mai populat oraș din Ucraina ).

Mama în vârstă de 25 de ani nu le-a dat mâncare “și astfel fetele au mâncat tot ce au putut găsi”, au spus medicii. Surorile au fost găsite pe 21 noiembrie, după ce vecinii îngrijorați au sunat la poliție. O doamnă care locuiește alături a raportat: „Femeia și iubitul ei se certau adesea și se băteau. Țipau constant la fete și nu au avut grijă niciodată de ele. Erau mereu murdare și neglijate și din apartamentul lor ieșea un miros îngrozitor”

Citește și Șase copii a unei familii au murit în condiții misterioase, tatăl era convins ca un demon îi bântuia casa

Când agenții au intrat în casă au fost șocați să vadă condițiile dezgustătoare în care au trăit surorile mici. O sursă de poliție a spus: „A fost groaznic. Toaleta nu funcționa deloc, iar familia pentru a-și face nevoile folosea vana. Pe jos  gresia era acoperită cu un strat gros de pământ cu viermi. Cele mici erau obișnuite să doarmă între cearșafurile murdare, să mănânce din farfuriile nespălate și să se joace pe podea plină de deșeuri. Mirosul în apartament era oribil și  greu de respirat ».

1 2

2 1

Citește și Și-a înecat cei doi gemeni în vană și a trimis o scrisoare soțului: ”Este vina ta!”

3 1

4 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.