Mâncată vie de păduchi, o fetiță moare de infarct: anemie severă cauzată de mușcăturile insectelor

Mâncată vie de păduchi. Micuța  Kaitlyn Yozviak în vârstă de 12 ani, din Macon, Georgia, a murit în urma unui  stop cardiac după ce a suferit o infestare cu păduchi. Din cauza mușcăturilor insectelor fetița devenise anemică. Sănătatea ei compromisă și debilitată i-a provocat un atac de cord fără ca familia ei să facă nimic. Părinții ei, Mary Katherine Horton, în vârstă de 37 de ani, și Joey Yozviak, în vârstă de 38 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul doi și cruzime față de minorii pentru moartea tragică a copilului.

Kaitlyn era atât de plină de păduchi încât agenții de la Biroul de Investigații din Georgia (GBI) au recunoscut că este cel mai „grav” caz pe care l-au văzut vreodată. Animalele au fost găsite pe saltea și pe mobilier iar fetița  copilul nu făcuse duș de cel puțin o săptămână. Potrivit experților, starea ei era atât de oribilă, încât a fost lăsată să trăiască într-o „agonie constantă”.

Citește și Strigător la cer! Doi părinți și-au ucis copilul nou-născut și l-au ascuns într-un butoi cu smoală

Dosarele medicale arată că Kaitlyn a murit de stop cardiac din cauza unei anemii severe . Potrivit medicilor, scrie publicația The Sun, în lumina infestării grave constatate, ar putea exista mușcături repetate de insecte . Scurgerile continue de sânge i-ar fi scăzut nivelul de fier din sânge, ceea ce probabil a provocat anemie și ar fi putut declanșa infarctul.

Casa familiei a fost găsită în condiții igienice îngrozitoare , astfel încât ceilalți frați ai fetiței au fost îndepărtați din familie și plasați în îngrijirea serviciilor sociale. Bunica fetiței alertase  deja autoritățile denunțând faptul că serviciile sociale nu ți-au făcut în deplin datoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.