Mănăstirea ororilor: copii orfani încredințați călugărițelor vânduți preoților și pedofililor

Copii orfani sau săraci aflați în îngrijirea maicilor, vânduți unui grup de pedofili , inclusiv preoților și politicienilor remarcabili. Aceasta este acuzația foarte gravă împotriva unor religioși din Speyer, în Germania , pentru episoade care datează din anii 60 și 70.

Copiii vânduți pedofililor, călugărițele acuzate

Primul care a lansat acuzații împotriva surorilor este una dintre presupusele victime, un bărbat care are acum 63 de ani . Împreună cu el sunt aproximativ cincisprezece persoane care au solicitat oficial despăgubiri de milioane de euro de la Biserică și Ordinul Surorilor Mântuitorului Divin. Patruzeci de religioși care ar trebui să aibă grijă de copiii orfani sau săraci, conform rechizitoriului, i-ar fi obligat să facă sex cu pedofili .

Copiii vânduți pedofililor, povestea șocantă a violenței

Principalul martor și acuzator, K. Haucke , a declarat că a fost victima abuzului de peste o mie de ori , în perioada în care a locuit în internatul condus de călugărițe . Potrivit acuzațiilor, copiii au fost obligați să meargă acasă la ei pentru a se prostitua cu preoți (inclusiv vicarul general al eparhiei locale, care a murit de mult fără să se fi confruntat vreodată cu justiția) și politicieni locali .

Citește și Operațiunea „Îngeri pierduți”: 33 de copii salvați, cel puțin 8 exploatați sexual

Copiii vânduți pedofililor, condamnarea Bisericii

Actualul episcop local, monseniorul Wiesemann , a condamnat dur faptele dezvăluite de victimele abuzului și chiar a luat un un an liber după ce a auzit acuzațiile calomnioase. „Nu există cuvinte pentru a descrie detaliile acelor violențe, chiar și eu am energie limitată pentru poverile pe care trebuie să le suport”, a explicat religiosul.

Copii vânduți pedofililor, victimele cer despăgubiri

În total sunt aproximativ cincisprezece persoane care au dezvăluit că au fost victime ale abuzurilor sexuale sub îndrumarea ascunsă a călugărițelor care trebuiau să aibă grijă de ele. Biserica Catolică Germană, care se luptă cu o creștere a numărului de cazuri de pedofilie în rândul clerului, a propus până acum despăgubiri de 50 de mii de euro pentru fiecare victimă, dar acuzatorii cer despăgubiri mai mari de 400-500 de mii de euro fiecare pentru „ acoperirea sistematică de zece ani a crimelor împotriva copiilor și adolescenților de către Biserică ”. Monseniorul Georg Baetzing, președintele Conferinței Episcopale Germane, a anunțat că va fi înființat un comitet independent care să examineze plângerile și să aranjeze plățile.

Sursa: Headlinesoftoday

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.