Mănâncă numai cârnați și chipsuri și devine surd și orb. Mama: „Este vina serviciului de sănătate”

De la vârsta de doi ani a mâncat doar chipsuri , cârnați , biscuiți și pâine albă. Nu era exact dieta prescrisă de medic iar efectele asupra corpului său au fost devastatoare: a devenit surd și orb de ochiul drept. Este povestea unui tânăr din Bristol , care a devenit deja viral în ultimele zile, dar  identitatea lui nu fusese cunoscută.

Harvey Dyer, acesta este numele lui, are 18 ani, suferă de deficit de atenție, iar părinții lui au pe cine să dea vina pentru boala copilului: NHS, sistemul național de sănătate britanic.

Bullying, se sinucide la 16 ani: era obosită să vadă cum își băteau joc de ea

Mama , James Kelly, a declarat într-o transmisiune televizivă: ”De când avea doi ani pentru el am făcut tot posibilul. Știu că mulți oameni cred că sunt o mamă rea și l-am neglijat, dar nu acord atenția criticilor. Am luptat pentru el și voi continua să fac acest lucru până când se va însănătoși. Până la urmă, el este prioritatea noastră și nu am fi putut face mai mult decât am făcut deja ”.

Femeia disperată a declarat atunci că, și atunci când a încercat să-l hrănească cu alimente sănătoase, Harvey, ca orice alt copil făcea capricii, urla și plângea. Nici măcar tratamentele pediatrice nu au funcționat, deoarece băiatul a refuzat să ia medicamentele care i-au fost prescrise.


De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.