Mănâncă cel puțin 2 banane cu coaja neagră pe zi, timp de o lună. Iată ce beneficii au

Bananele sunt probabil unul dintre cele mai subevaluate fructe ale naturii. Fructele cu coaja galbenă sunt ignorate cu ușurință cu toate acestea dar adevărul este că, bananele sunt un fructe super-gustoase care oferă corpului nostru vitaminele de care avem nevoie.

Sunt pline de nutrienți, vitamine și zaharuri naturale cum ar fi zaharoza și fructoză. Aceasta este o parte din motivul pentru care consumul bananelor în mod regulat poate ajuta a ține medicul departe.

În Statele Unite, bananele sunt unul dintre fructele cele mai consumate, iar americanii le mănâncă mai mult decât oricare alt fruct. Chiar dacă le cumpărăm cu coaja galben-verzuie, cu trecerea timpului ele se coc tot mai mult până ajung să se păteze, ,asta o știm cu toții, iar când devin negre le aruncăm, așa-i? Rău facem!

Elefantul Takiri, bolnav și subnutrit obligat să defileze în Sri Lanka, a murit: ” Liber după 70 de ani de sclavie”

Un grup de cercetători au descoperit că, bananele cu coaja înnegrită conțin un nutrient numit TNF, care ajută ”comunicarea ” între celulele noastre ale sistemului imunitar și ghidarea lor  în zonele corpului nostru unde există celule bolnave, provocând distrugerea lor.

Așa că ar fine să te gândești de două ori înainte să alegi între bananele frumose și cele cu coaja înnegrită! Cercetările au confirmat că TNF găsit în coaja de banane interferează cu creșterea producției de celulele tumorale și inhibă răspândirea lor, provocând moartea celulelor sau apoptoza. Mai mult, antioxidanți care se găsesc în banane ajută la creșterea sistemului imunitar și la reproducerea celulelor în sânge.

Deci, data viitoare când vezi o banană cu pete maronii, nu o arunca!  Dimpotrivă, mănânc-o !

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.