Mamografie în direct pe Facebook pentru a conștientiza testul: jurnalista descoperă că are cancer la sân

O mamografie în direct pe Facebook pentru a conștientiza toate femeile pentru a face testul. O idee a unei jurnaliste, Ali Meyer . Dar nu s-a gândit niciodată că ea se numără printre persoanele cu risc. „Nu aveam nicio îndoială. Fără simtome, fără istoric familial, nu avem niciun motiv să cred că mamografia mi-ar fi răsturnat lumea ” . Dar rezultatul a fost îngrozitor: cancerul de sân .

Era octombrie 2018. Un an mai târziu, într-un eseu pe care l-a publicat, a decis să-și spună povestea. Radiologul de la Universitatea din Oklahoma a găsit calcificări canceroase în sânul drept al jurnalistei. Mai exact, i s-a spus că are cancer de sân ductal neinvaziv. „Nu voi uita niciodată în acea zi. Nu voi uita niciodată când i-am spus soțului meu și fetelor mele . “

New York declară foie gras în afara legii: „îngrășarea animalelor cu țeavă este o metodă crudă”

Ali Meyer avea doar 40 de ani la momentul diagnosticării, nu avea simptome sau fond genetic care ar putea explica de ce a dezvoltat cancer la sân la o vârstă atât de fragedă. Ulterior a suferit o mastectomie. „Deși chirurgia a fost alegerea mea, mi s-a părut o mutilare forțată”, a scris ea în eseu. „Simțeam că boala îmi fura o parte a corpului” .

My Breast Cancer Diagnosis

THANK YOU to everyone who's been supportive and understanding as I have been focused on my health this year. If you would like to learn more about breast cancer, or what to expect for your first mammogram, here's some resources: https://bit.ly/2JwqKpC

Pubblicato da Ali Meyer su Mercoledì 30 ottobre 2019

Din fericire, cancerul de sân a fost depistat din timp. „Am descoperit cancer când nu era invaziv și nu era o masă”, a recunoscut ea. Intervenția a fost un succes. Acum, un an mai târziu, cancerul a dispărut.„Nu voi înceta niciodată să fac mamografii. Nu voi înceta niciodată să le spun femeilor să aibă grijă de corpul lor și să-și programeze mamografiile » .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.