Mămică însărcinată moare de coronavirus: a născut un băiețel sănătos

Mămica Erika Becerra a murit la scurt timp din cauza coronavirusului după ce l-a născut pe Diego, un copil sănătos și negativ la virus, fără să-l poată îmbrățișa.

Mama Erika se gândise deja la toate pentru micuțul Diego , al doilea copil. Din păcate, la sfârșitul sarcinii mămica în vârstă de 33 de ani, a început să aibă dureri puternice în spate și dificultăți de respirație. Este pozitivă pentru Covid. Situația se agravează și Erika este dusă la spital în Detroit , Michigan, unde este supusă unei cezariene pe 15 noiembrie.

Naște Diego Antonio  și totul este în regulă: plânge, mănâncă și, mai presus de toate, este sănătos, nu are Covid. Situația mămicii este foarte gravă, trebuie intubată . Erika își pierde cunoștința și moare înainte de a-și putea vedea și îmbrățișa copilul.

Citește și Fotografia speranței din 2020: un nou-născut i-a scos masca medicului

„Tot ce își dorea sora mea era cei mai bun pentru toată lumea. Nu merita să treacă prin toată această durere. A avut o viață normală a născut fiul, care nici măcar nu l-a putut vedea pentru că imediat după naștere a fost intubată ”, spune fratele Michael Avilez .

Familia femeii, originară din Los Angeles, a deschis o pagină pe platforma GoFundMe pentru a strânge bani pentru înmormântarea și transportul cadavrului din Michigan în California. În câteva zile s-au strâns aproape 13 mii de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.