Mămica eroină: o femeie alăptează 20 de nou-născuți după ce teroriștii le-au ucis mămicile

Mama eroină: Feroza Younis Omar alăptează copiii ale căror mame au murit în atacul terorist la  maternitatea spitalului „”Medici fără frontiere” din Kabul, Afganistan. Feroza Younis Omar s-a oferit voluntară pentru a hrăni bebelușii rămași fără mamele lor în atacul  din capitala afgană, în care 24 de persoane au murit, scrie Mirror.

Femeia, care lucrează la Ministerul Economiei al țării, a declarat: „Toți am am avut de suferit din cauza  infractorilor care distrug umanitatea în Afganistan. Eu sunt una dintre aceea. ”

Descendenta ultimului împărat al Austriei, prințesa Maria Galitzine a murit la 31 de ani: lasă orfan un băiețel de numai de 2 ani

Trei teroriști îmbrăcați în ofițeri de poliție au luat cu asalt marți dimineața spitalul maternității din capitala afgană. Au aruncat cu grenade înainte de a deschide foc asupra medicilor și asistentelor  din spital, a mamelor și a nou-născuților.

Până în prezent, atacul nu a fost revendicat, însă președintele țării, Ashraf Ghani, a dat vina pe talibani și a solicitat armatei să intensifice operațiunile împotriva grupului. Cu toate acestea, Statele Unite au dat vina pe militanții Statului Islamic, nu pe talibani.  În cele din urmă, atacatorii au fost uciși într-o lungă operațiune de către forțele de securitate afgane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.