Mămică de 17 ani ucisă în somn de fostul iubit: cadavrul tinerei se afla lângă bebelușul ei de 3 luni

Omorâtă cu sânge rece de fostul iubit în timp ce dormea lângă fiica ei de 3 luni . Pamela Rodriguez, o tânără mamă de 17 ani, a fost înjunghiată mortal de fostul ei iubit de 21 de ani, în locuința ei din San Juan, în nord-vestul Argentinei. Alarma a fost declanșată de mama victimei care l-a întâlnit pe băiat în timp ce ieșea în fugă din apartament.

Femeia și-a găsit fiica într – o baltă de sânge lângă fetiță ei și a chemat imediat ajutor, scrie The Sun. Cu toate acestea, intervenția medicilor nu a fost suficientă pentru a-i salva viața, iar tânăra de 17 ani a murit în drum spre spital. Se pare că tânăra raportase de mai multe ori abuzurile iubitului ei dar autoritățile nu au făcut niciodată nimic.

Citește și Babysitter ucide o fetiță de 20 de luni: „A zguduit-o până i-a rupt oasele”

Tânăra mămică decidese să pună capăt relației în ciuda faptului că avea un copil mic, dar se temea de propria sa viață. Din decembrie nu mai erau împreună, dar el a continuat să o hărțuiască. Mai mult el o amenințase că se va sinucide dacă nu se întorc împreună.

Chiar dacă a făcut mai multe plângeri, autoritățile nu au mișcat un deget. Fostul ei iubit a intrat pe furiș în apartament și a ucis-o cu sânge rece lăsându-i corpul fără viață lângă fetița lor de numai 3 luni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.