Mami, mi-am cupărat o jucărie cu cartea ta de credit! Nu a costat mult, doar 9000 de euro

Mami, mi-am cupărat o jucărie cu cartea ta de credit! Nu a costat mult, doar 9000 de euro

Cam acestea au fost cuvintele unui copil, bolnav de autism, când și-a anunțat mama cu mare bucurie isparava pe care a făcut-o. Povestea vine din Sydney, în Australia

Femeia de la o zi la alta s-a trezit cu o datorie de 9000 de euro de plătit. Fiul său de 7 ani, bolnav de autism, și-a cumpărat de pe eBay o jucărie rară și foarte costoasă profitând de faptul că pe site erau deja  salvate informațiile privind  cartea de credit ale mamei sale din unele tranzacții anterioare.

 

Copilul de șapte ani este un mare fan al colectiei Coles Fresh Stikeez,  miniaturi de fructe și legume. Printre diferitele piese din colecție, cea mai rară este, fără îndoială, cea al Golden Billy, o banană de aur vândută pe web pentru câteva mii de euro.

 

Mama copilului, Donna Jacob, a negat fiului său permisiunea de a cumpăra de pe internet o jucărie  atât și costisitoare, dar de la o zi la alta ea a primit detaliile de plată prin e-mail: peste 14 mii dolari australieni, aproape 9 mii de euro. Pentru a rezolva problema, mama copilului a contactat imediat vânzătorul, care totuși a cerut plata imediată și nu a vrut să audă motivele.

 

mami jucarie 1

Potrivit Mirror, în cele din urmă, după ce a contactat eBay, Paypal și banca ei, Donna Jacob a reușit să-și rezolve problema.

Te-ar putea interesa și  Fără milă….. O copilă de 4 ani a fost ucisă cu bestialitate de mama ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.