„Mami, mă doare burtica” , un băiețel de 3 ani se simte rău și moare după 48 de ore

Se plângea de dureri de burtică și a murit după câteva zile. Micuțul Jude Chinn a murit în doar 48 de ore la doar 3 ani din cauza unei probleme intestinale foarte grave . Băiețelul se plânsese de dureri severe de burtă, așa că mama sa l-a dus la spital, unde din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Citește și Copiii alăptați la sân au un sistem imunitar mai puternic. Studiul

Copilul a fost dus la Spitalul Musgrove Park din Taunton, Somerset, după o noapte de dureri de burtă și vărsături. Testele au arătat torsiune intestinală, astfel că a fost operat de urgență la Spitalul de Copii din Bristol , însă starea lui s-a agravat din nou, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

„Era bine, nu avea probleme speciale de sănătate sau orice altceva; s-a culcat imediat după ce a făcut un apel video cu bunicul și unchiul său. O oră mai târziu, se plângea de dureri de burtă . A doua zi dimineață se simțea foarte rău și a fost dus de urgență la spitalul Musgrove Park, unde au încercat să-și dea seama ce se întâmplă “, a spus mama potrivit presei locale

Totul s-a întâmplat în câteva ore : „Au descoperit că avea lichid unde nu ar fi trebuit să fie și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență în care au trebuit să-i taie o parte din intestin pentru că era necrotic ”. A luptat 24 de ore între viață și moarte, dar până la urmă micuțul nu a supraviețuit . Cu toate acestea, mama le mulțumește tuturor medicilor pentru că au făcut totul pentru a salva viața copilașului ei. Familia a început o strângere de fonduri care va avea ca scop organizarea unui eveniment în memoria micuțului Jude.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.