”Mami ma doare burtica”, femeia descopera din desenele fetei ca sotul ei abuza de fiica lor de 3 ani

”Mami ma doare burtica”, femeia descopera din desenele fetei ca sotul ei abuza de fiica lor de 3 ani

Un caz șocant vine din Italia, unde un bărbat este acuzat de violență sexuală împotriva fiicei sale de numai 3 ani.

 

Tatăl și-ar fi supus fiica de doar 3 ani la relaporturi sexuale complete. Potrivit presei italiene Il Gazzettino, bărbatul originar din Taurisano (în provincia Lecce) ar fi fost acuzat de agresiune sexuală agravată. Faptele datează de acum câțiva ani când fetița era încă la grădiniță.

 

Mama copilei a fost cea care a denunțat abuzurile. Ea și-a dat seama că ceva se întâmplase cu copila ei atunci când se plângea de dureri de ”burtică” și în urma desenelor ambigue pe care micuța le făcea. Mama a reușit să o facă pe micuță să îi povestească coșmarul prin care trecea ….

Violențele au durat 2 ani, până în 2016. De fiecare dată fetița era amenințată să nu spună nimănui. Începutul proceseului va avea loc pe 20 ianuarie 2020.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.