„Mami, am să mor?”: Întrebarea cutremurătoare al unui copil infectat cu Coronavirus (care poate te va convinge să nu ieși din casă)

Micuțul Alfie (5 ani) este unul dintre copiii care au fost afectați de coronavirus în Marea Britanie. El locuiește în  Worcestershire (în Midlands ) cu mama sa, Lauren (30 de ani). Tânăra mamă a dorit să-și facă publică povestea pentru a explica tuturor ce înseamnă acest virus blestemat. Femeia a asistat neputincioasă la degradarea sănătății fiului ei după care a fost internat de urgență la spital unde i s-a făcut tamponul. După puțin timp a sosit și rezultatul : Alfie a contractat Coronavirusul .

De la simptomele care s-au manifestat pe 16 martie și până la spitalizare, a trecut puțin timp. Copilul începuse să aibe simptome prin febră foarte mare , peste 42 ° , scrie Lauren pe Facebook

„(…) A trebuit să-mi văd copilul de 5 ani transformându-se: de când era un băiețelplin de viață până a nu se mai mișca , a mânca, a bea sau urina .la un moment dat, febra i-a crescut  la 42,3 ° și începuse să vomite și să halucineze .

Citește și Coronavirus, scrisoarea medicilor din Bergamo: „Spital este contaminat, epidemia a scăpat de sub control”

Alfie, din patul de spital, a pus o întrebare care i-a cutremurat inima lui Lauren: „ Mami, o să mor? “. Tânăra de 30 de ani, care este mama unui alt copil, a decis apoi să ia măsuri și să lanseze apelul pe Facebook pentru a avertiza toate acele persoane care încă nu cred în acest virus care nu iartă pe nimeni.

Coronavirusul NU este o glumă . Vă rog, nu vă jucați cu viața vostră sau u viața celorlanți  doar pentru că doriți să ieșiți  și să mergeți la restaurante să vă distrați. Nu public această postare pentru a primi atenție sau simpatie, deoarece aș fi putut să o fac în ziua în care Alfie s-a îmbolnăvit. Vreau doar ca oamenii să rămână în siguranță. Gândește-te la sănătatea ta și a celorlalți . ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.