Mama ucide cei 5 copii și se împușcă simulând mai întâi un incendiu

O femeie americană și-a ucis cei cinci copii cu vârste cuprinse între unu și șapte ani, apoi a dat foc locuinței și s-a sinucis. Acesta este bilanțul dramei care a șocat SUA de două ori. Mai întâi la începutul lunii decembrie, când se părea că familia fusese victima unui incendiu izbucnit în casa lor din Greenbrier, Virginia de Vest și apoi în această săptămână când s-a descoperit adevărul masacrului.

Oreanna Myers, în vârstă de 25 de ani, a lăsat un mesaj înainte de a se sinucide, în care explica că nu era suficient de puternică pentru a-și învinge „demonii”. „Îmi pare rău că v-am dezamăgit – i-a scris soțului ei Sloan – îmi pare rău că i-am dezamăgit pe băieții noștri frumoși”. Și apoi și-a cerut scuze pentru „șocanta crimă”, au spus oamenii legii. Conform celor constatate, ea și-a împușcat și ucis cei cinci copii cu o pușcă și apoi s-a sinucis în apogeul unei crize depresive. Victimele au fost identificate ca Shaun Dawson Bumgarner de 7 ani, Riley James Bumgarner de 6 ani, Kian Myers de 4 ani, Aarikyle Nova Myers de 3 aniși Haiken Jirachi Myers de numai 1 an.

O dramă uriașă declanșată de un motiv banal : soțul decisese să rămână peste noapte la tatăl lui, întrucât singura mașină a familiei era la mecanic după un accident, a explicat șeriful Bruce din județul Greenbrier joia trecută.

Citește și Oroare în Africa de Sud: o tânără de 17 ani a fost violată de trei grupuri de bărbați până a leșinat

Probabil că separarea de bărbat a crescut tensiunile în familia Myers. „Dacă alegi bani în locul depresiei mele”, a scris Myers cu disperare, „dovedești că nu valorez nimic. Îi pasă cuiva de mine? Banii vin și pleacă, odată ce plec nu mai există nicio modalitate de a mă înlocui. Cer și plâng pentru un pic de ajutor, dar nu îl obțin niciodată ”, relatează Daily Mail


Masacrului familiei au fost confirmat și din imaginile înregistrate de camerele de la bordul autobuzului școlar, unde se aflau doi dintre cei cinci copii ai femeii. În videoclip, copiii sunt văzuți coborând la stația de autobuz de lângă casă, întrebând-o pe mama lor de ce avea acele urme de sânge pe față. Femeia și-a îndemnat apoi copiii să o urmeze acasă. Probabil că îi ucisese deja pe ceilalți trei frați. O oră mai târziu, pompierii fuseseră chemați pentru a stinge incendiul.

casa arsa
Aceasta este ceea ce a rămas din casă după incendiu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.