Mama ucide câinele, fiul de 13 ani o omoară cu lovituri de cuțit

Pentru Shao, un băiat de 13 ani, acel câine era totul.

Nu numai un prieten credincios și jucăuș cu care să se distreze, ci mai ales un adăpost iubitor și sigur într-o viață familială dificilă. Pe de o parte, o mamă foarte severă care îl certa de dimineața până seara, pe de altă parte un tata ear absent și lucra  la sute de km distanță e casa lor din Jianhu County, China.

Mama Yang în vârstă de 37 de ani,  proprietara unui magazin de îmbrăcăminte  a ucis cățelul pentru că îl făcea pe fiul  ei să piardă prea mult timp din învâțat. În acel moment, Shao a devenit extrem de furios și a atacat-o pe mama cu un cuțit lovind-o de mai multe ori până aceasta a murit.

O mamă și-a sufocat fiul de 17 luni: ”Era o piedică în calea relației mele”

Ofițerii de poliție l-au arestat luni într-un restaurant unde se ascundea. Vizibiul în stare de șoc, copilul era la o masă și mânca biscuiții cu apă. Potrivit legislației chineze copiii sub vârsta de 14 ani nu pot fi trași la răspundere penală, în timp ce cei cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani pot fi arestați și acuzați. În decembrie anul trecut, un băiat de 12 ani, a omorât-o pe mama sa deoarece l-a bătut pentru că l-a prins fumând.

O tragedie care a șocat publicul după ce băiatul a fost eliberat la nouă zile după crimă, pentru că nu putea fi urmărit penal.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.